Салат з фунчози з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Салат з фунчози з морквою виходить дуже незвичайним, пікантним і неймовірно апетитним! Інгредієнти прекрасно поєднуються між собою, складаючи & Quot; ідеальний овочевий ансамбль& Quot. Спробуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування салату з фунчози з морквою. Фунчозу попередньо замочіть в окропі на 10 хвилин. Морква наріжте і змішайте зі спеціями і оцтом. Баклажани обсмажте на олії, додайте моркву і фунчозу (воду злити), влийте соєвий соус. Перемішайте, остудіть і подавайте салат на стіл. Хай щастить!
- Морква - 2 штуки
- Баклажан - 1 штука
- Funčoza - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Сіль і спеції - За смаком
Морква шаткуємо, додаємо сіль і обминали руками, щоб виділився сік.
Додайте подрібнений часник, оцет і спеції для моркви по-корейськи. Перемішайте і поставте в холодильник.
Суху фунчозу залийте окропом, накрийте тарілкою або кришкою. Залиште на 10 хвилин.
Баклажан очищаємо і нарізаємо тонкими брусочками.
З фунчози злийте воду. Поріжте фунчозу ножицями.
На рослинному маслі обсмажте баклажани.
Додайте моркву і перемішайте.
Залишилося додати фунчозу і соєвий соус, ретельно все перемішайте.
Остудіть салат і подавайте на стіл. Смачного!