Соус для фунчози
(покроковий рецепт з фото)
Фунчоза - це крохмальна вермішель з бобової або кукурудзяної муки. Сама по собі вона несмачна, тому важливо знати рецепт, як приготувати соус для фунчози, який пожвавить блюдо, зробить його смачним.
Фунчоза менш калорійна, ніж будь-яка інша вермішель. При цьому вона дуже ситна і не перевантажує кишечник. З таким смачним соусом з овочів і фаршу ваш вечерю вийде легким і дуже смачним. Якщо заздалегідь заготовити і зберігати в холодильнику нарізані і мариновані овочі, то приготування займе всього 10-15 хвилин.
- Фарш із яловичини - 250 грам
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Braai - 1 пучок
- Часник - 2-4 зубчиків
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Червоний перець чилі - 1 щіпка
- Огірок - 1 штука
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Сіль, перець, кмин - За смаком
1
Морква і болгарський перець наріжте невеликими кубиками або натріть на тертці для моркви по-корейськи. Помідори можна нарізати так само, а можна натерти на крупній тертці.
2
У невеликій мисці з'єднайте морква, перець, видавлений часник. Додайте соєвий соус і лимонний сік, щіпку перцю чилі. Поставте в холодильник.
3
У рослинному маслі обсмажте дрібно нарізану цибулю. Через 2 хвилини додайте яловичий фарш, сіль, перець і кмин. Обсмажуйте до готовності.
4
Надішліть в сковороду нарізані помідори через 8 хвилин після фаршу і тушкуйте, поки вони не стануть зовсім м'якими.
5
Дрібно нарубати зелень кінзи і додайте до фаршу. Перемішайте. Потім злийте утворився жир зі сковороди.
6
Відваріть фунчозу до готовності згідно з інструкцією. Потім ножицями наріжте вермішель на 3-5 частин.
7
Викладіть в блюдо вермішель, з'єднайте овочеву і м'ясну заправку. Зверху прикрасьте огірком, нарізаним тонкою соломкою. Подавайте в гарячому вигляді.