Запечені рулетики з спаржі
(покроковий рецепт з фото)
Запечені рулетики з спаржі відмінно підійдуть в якості закуски. У цій страві вони просто ідеально поєднуються з картоплею. Виходить дуже смачне і легке блюдо, яке можна подати на вечерю.
Для цієї страви вам знадобиться всього три інгредієнти. Ніжна спаржа дуже добре поєднується з жирним ароматним беконом. Ви можете взяти не звичайний, а копчений. Тоді аромат буде ще сильніше. Щоб дізнатися, як приготувати запечені рулетики з спаржі, прочитайте цей рецепт.
- Sparzha - 300 грам
- Молода картопля - 1 кілограм
- Грудинка по-угорськи - 150 грам
- Сіль - За смаком
Спаржу вимийте, obsushite і чистий. При потребі відріжте у неї тверду частину стеблинок. Картопля ретельно вимийте і потріть щіткою, не очищаючи його від шкірки.
Картоплю відварити до готовності в підсоленій воді. Спаржу бланшируйте в окропі кілька хвилин. Потім занурте в крижану воду, щоб спаржа залишилася зеленої. Оберніть спаржу по дві-три штучки в шматочки бекону.
Картопля наріжте великими шматками, змішайте з залишками бекону і викладіть у жароміцних посуд. Потім поверх картоплі покладіть рулетики з спаржі. Запікайте блюдо в духовці при двохстах градусах п'ять-десять хвилин.