Запечена курка з апельсинами і фенхелем
(покроковий рецепт з фото)
Чи плануєте святковий або щоденне меню і в пошуку цікавого страви з курочкою? апетитний, нескладний, ароматний і приголомшливо смачний варіант я якраз хочу показати. Запам'ятовуйте рецепт!
Для цієї страви підійдуть абсолютно будь-які частини птиці. Ароматні спеції, зелень, цитрусові - все це перетворює звичайне на перший погляд блюдо в неймовірно смачне. Перед вами доступна і дійсно вдала ідея, як приготувати запечену курку з апельсинами і фенхелем. Раджу обов'язково повторити рецепт в домашніх умовах.
- Рослинна олія - 1/4 склянки(+ 1 ст.Л.)
- Сік апельсина - 1/4 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Курка - 1 кілограм
- Апельсин - 2 штуки
- Цибулина - 2 штуки
- Фенхель - 2 штуки
- Чебрець - 5-6 штук (гілочок)
- Перець - За смаком
1. Курочку вимийте, обсушити і обсмажити на рослинному маслі з двох боків до утворення скоринки.
2. Додайте нарізану цибулю і фенхель.
3. Викладіть скибочки апельсина. З'єднайте сік апельсина, рослинна олія, гірчицю, сіль і перець. Полийте зверху. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку.
4. Запечена курка з апельсинами і фенхелем буде готова через 45-65 хвилин (в залежності від розміру шматочків). Перед подачею додайте для аромату чебрець. Смачного!