Закуска з сочевиці в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ця закуска готується в мультиварці, але за її відсутністю можна приготувати в звичайній каструлі з товстим дном. Готується вона за мотивами індійського дала і подається у вигляді закуски і навіть гарніру.
У нашій родині жодне застілля не обходиться без цієї страви. Закуска з сочевиці в мультиварці готується за одну годину з урахуванням підготовки всіх інгредієнтів. Спеції додавайте в процесі гасіння овочів з кашею. Зі спецій смак сочевиці добре розкривають паприка і коріандр, але ви можете використовувати будь-які приправи за смаком.
- Сочевиця - 1 склянок
- Морква - 1 штук
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложок
- Цибуля - 1 штук
- Часник - 1 зубчиків
- Вода - 2 склянки
- Паприка і koriandr - За смаком (або інші спеції за смаком)
1. Подрібнюємо часник, цибуля і часник, морква. Цибулю нарізаємо ножем дрібно, а морква шаткуємо на терку.
2. Включіть вашу мультиварку в режим "жарка", розігрійте відразу масло, а після першими відправте в чашу цибулю і часник. Через хвилинку додайте моркву і смажте ще пару хвилин до рум'яного кольору.
3. Далі орієнтуйтеся на режими вашої техніки. Я приловчилися використовувати режим "гречка" для приготування таких каш. Висипати на піджарку помиту сочевицю і після включите режим приготування каші.
4. Я періодично заглядаю в мультиварці і контролюю процес. Виставляйте мінімум 20 хвилин часу.
5. У мене пішло 18 хвилин на приготування цієї закуски.
6. Подавати її можна в гарячому і холодному вигляді однаково. Приємного вам апетиту!