Пюре з сочевиці в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Найцінніша культура і вельми незвичайний продукт в кулінарії. Сочевиця багата вітамінами, а пюре з сочевиці в мультиварці в домашніх умовах - приголомшливе блюдо!
Таке пюре з сочевиці в мультиварці в домашніх умовах - відмінний варіант вечері і навіть сніданку. Якщо додати більше води - вийде суп-пюре, який можна подати з зеленню і грінками. Крім приголомшливих смакових якостей, сочевиця має ще й корисними властивостями.
- Сочевиця - 400 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль і приправи - За смаком
- Аджика або морс - За смаком
1. Перед покупкою зверніть увагу, що червона сочевиця вариться швидше зеленої, тому віддайте перевагу саме їй.
2. Замочуємо сочевицю на півгодини в холодній воді, а тим часом займаємося овочами. Чистимо і нарізаємо дрібно цибулю і моркву. Після цього по черговості відправляємо їх смажиться в чашу мультиварки.
3. Потім засипаємо сочевицю і додаємо до смаку аджику або морс. Води нам буде потрібно півтора літра.
4. Включаємо режим "гасіння", закриваємо кришку і 50 хвилин можемо займатися своїми справами.
5. За смаком можете посолити і приправити наше пюре. І, обов'язково, не забудьте перешкодити кашу через двадцять хвилин як вона провариться.
6. Перед подачі можна додати грінки в пюре або зелень - на ваш смак і бажанням. Смачного!