Рецепт Пюре з червоної сочевиці фото

Пюре з червоної сочевиці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Сочевиця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , Корисний обід
Гарячі страви , Пюре
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Такий гарнір відмінно підійде всім тим, хто не їсть м'яса, тримає піст або ж просто намагається правильно харчуватися. Такий простий рецепт пюре з червоної сочевиці доводить, що корисне буває смачним!

Опис приготування:

Впевнена, що таке блюдо, як пюре з червоної сочевиці в домашніх умовах варто приготувати на обід. Особливо, коли за вікном холодно і похмуро, таке красиве і сонячне на вигляд пюре, як мені здається, відразу ж підніме вам настрій! Так що розповім, як зробити пюре з червоної сочевиці, а ви, якщо настрій буде у домочадців пригнічений, обов'язково згадайте про цей рецепт!

  • Бульйон овочевий - 1.3 L
  • Морква - 2 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Червона сочевиця - 300 грам
  • Спеції - За смаком
  • Крем - За смаком
  • Часник - 3 зубчики
пюре з червоної сочевиці - фото крок 1
1. Часник і цибуля подрібнюємо, і обсмажити на рослинному маслі. Додаємо сік одного лимона.
пюре з червоної сочевиці - фото крок 2
2. Тепер додамо томатну пасту і спеції за смаком. Обсмажити ще трохи, вливаємо бульйон і додамо сочевицю і моркву. Відваримо до готовності.
пюре з червоної сочевиці - фото крок 3
3. І прямо в порційних тарілках подрібнюємо блендером до стану пюре. Додамо сметану, зелень за смаком, і можна подавати!

Схожі рецепти