Пюре з червоної сочевиці
(покроковий рецепт з фото)
Такий гарнір відмінно підійде всім тим, хто не їсть м'яса, тримає піст або ж просто намагається правильно харчуватися. Такий простий рецепт пюре з червоної сочевиці доводить, що корисне буває смачним!
Впевнена, що таке блюдо, як пюре з червоної сочевиці в домашніх умовах варто приготувати на обід. Особливо, коли за вікном холодно і похмуро, таке красиве і сонячне на вигляд пюре, як мені здається, відразу ж підніме вам настрій! Так що розповім, як зробити пюре з червоної сочевиці, а ви, якщо настрій буде у домочадців пригнічений, обов'язково згадайте про цей рецепт!
- Бульйон овочевий - 1.3 L
- Морква - 2 штуки
- Лимон - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Червона сочевиця - 300 грам
- Спеції - За смаком
- Крем - За смаком
- Часник - 3 зубчики
1. Часник і цибуля подрібнюємо, і обсмажити на рослинному маслі. Додаємо сік одного лимона.
2. Тепер додамо томатну пасту і спеції за смаком. Обсмажити ще трохи, вливаємо бульйон і додамо сочевицю і моркву. Відваримо до готовності.
3. І прямо в порційних тарілках подрібнюємо блендером до стану пюре. Додамо сметану, зелень за смаком, і можна подавати!