Суп-пюре з червоної сочевиці
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, кому подобаються легкі і ситні овочеві супи, хочу запропонувати простий і дуже смачний рецепт. На обід для всієї родини в якості різноманітності це те, що треба. Запам'ятовуйте і повторіть будинку!
Хочу запропонувати вам на замітку чудовий спосіб, як приготувати суп-пюре з червоної сочевиці з овочами. При бажанні зварити його можна на м'ясному бульйоні, щоб зробити більш наваристим. Що стосується овочів, то ви можете використовувати не тільки зазначені в рецепті, але і будь-які інші за смаком. Кількість води не вказано, так як все залежить від того, який консистенції суп-пюре ви віддаєте перевагу, більш рідкий або густий.
- Червона сочевиця - 80-100 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Корінь селери - 1 штука
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (можна замінити рослинним)
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
1. Наші смачні і корисні інгредієнти.
2. Овочі очистіть і подрібніть.
3. Викладіть в сотейник або каструлю з розтопленим вершковим маслом і смажте кілька хвилин, помішуючи.
4. Викладіть попередньо промиту і обсушену сочевицю.
5. Влийте воду. Після закипання підсолити за смаком, зменшіть вогонь до середнього і варіть близько 20 хвилин.
6. Перекладіть все в чашу блендера і подрібніть до однорідності.
7. Знову поставте на вогонь, доведіть до кипіння - і можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!