Рецепт Суп-пюре з червоної сочевиці фото

Суп-пюре з червоної сочевиці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Сочевиця
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Для тих, кому подобаються легкі і ситні овочеві супи, хочу запропонувати простий і дуже смачний рецепт. На обід для всієї родини в якості різноманітності це те, що треба. Запам'ятовуйте і повторіть будинку!

Опис приготування:

Хочу запропонувати вам на замітку чудовий спосіб, як приготувати суп-пюре з червоної сочевиці з овочами. При бажанні зварити його можна на м'ясному бульйоні, щоб зробити більш наваристим. Що стосується овочів, то ви можете використовувати не тільки зазначені в рецепті, але і будь-які інші за смаком. Кількість води не вказано, так як все залежить від того, який консистенції суп-пюре ви віддаєте перевагу, більш рідкий або густий.

  • Червона сочевиця - 80-100 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Корінь селери - 1 штука
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (можна замінити рослинним)
  • Сіль, спеції, зелень - За смаком
суп-пюре з червоної сочевиці - фото крок 1
1. Наші смачні і корисні інгредієнти.
суп-пюре з червоної сочевиці - фото крок 2
2. Овочі очистіть і подрібніть.
суп-пюре з червоної сочевиці - фото крок 3
3. Викладіть в сотейник або каструлю з розтопленим вершковим маслом і смажте кілька хвилин, помішуючи.
суп-пюре з червоної сочевиці - фото крок 4
4. Викладіть попередньо промиту і обсушену сочевицю.
суп-пюре з червоної сочевиці - фото крок 5
5. Влийте воду. Після закипання підсолити за смаком, зменшіть вогонь до середнього і варіть близько 20 хвилин.
суп-пюре з червоної сочевиці - фото крок 6
6. Перекладіть все в чашу блендера і подрібніть до однорідності.
суп-пюре з червоної сочевиці - фото крок 7
7. Знову поставте на вогонь, доведіть до кипіння - і можна подавати до столу.
Смачного!

Схожі рецепти