Пюре з червоної сочевиці з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Пюре можна зробити з чого завгодно, так що якщо ви любите таку консистенцію, то завжди можна їсти щось нове. І маленькі дітки будуть раді. Спробуйте, наприклад, цей цікавий варіант.
Тут описано, як приготувати пюре з червоної сочевиці з овочами. Вийшов гарний насичений помаранчевий колір, який також підкреслила морква в складі. Смак трохи пряний. Якщо готуєте для дитини, то сіль і спеції не додавайте. Рецепт відноситься до раціону правильного і пісного харчування.
- Морква - 2 штуки
- Помідор - 200 грам
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Часник - 1 штука
- Сочевиця червона - 100 грам
- Овочевий бульйон - 200 мілілітрів
- Базилік, листок - 5 штук
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Пармезан - 30 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
1. Моркву і цибулю почистіть і наріжте невеликими кубиками.
2. Потім овочі викладіть в масло в каструлі. Додайте цілий зубчик часнику. Обсмажте інгредієнти протягом 5 хвилин до м'якості.
3. Після цього додайте промиту сочевицю, нарізані помідори і томатну пасту, а також влийте бульйон.
4. Варіть овочі 25 хвилин після закипання, іноді помішуючи.
5. На цьому етапі посоліть блюдо, якщо готувати не діткам. Додайте базилік.
6. А тепер подрібніть інгредієнти в пюре за допомогою блендера.
7. В кінці додайте тертий сир і масло. Пюре перемішайте і подавайте. Смачного!