Суп з червоної сочевиці
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом супу з червоної сочевиці. Це пісний овочевий суп, який готується з найпростіших інгредієнтів. Червона сочевиця - самий легкозасвоюваний сорт бобових.
Нижче я дам докладний опис, як приготувати суп з червоної сочевиці. Такий суп можна варити на будь-якому бульйоні на ваш смак. В кінці за бажанням можна додати пропущений через прес часник і сушені трави. Суп готується досить швидко, виходить густим, ситним і дуже смачним! Рекомендую обов'язково спробувати!
- Сочевиця червона - 120 грам
- Гаряча вода - 1, 5 L
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 1-2 штук
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте перець, помідори і цибулю на дрібні кубики. Моркву натріть на крупній тертці.
Налийте в каструлю трохи олії. Тушкуйте на середньому вогні морква, цибуля, перець і помідори приблизно 10 хвилин.
Влийте в каструлю гарячу воду, сіль і poperčite. Доведіть до кипіння і варіть суп 5 хвилин. Потім додайте сочевицю. Варіть 15-20 хвилин після закипання.
Картопля наріжте на кубики. Додайте в суп і варіть ще 5-7 хвилин. Зніміть суп з плити і дайте настоятися 15 хвилин.
Суп з червоної сочевиці готовий. Приємного вам апетиту!