Суп-пюре з сочевиці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний і корисний супчик я люблю готувати з сочевиці. Хто ще не пробував, обов'язково подивіться рецепт, як приготувати суп-пюре з сочевиці. Ви не пошкодуєте! Дуже смачно і поживно.
Сочевиця припаде до смаку всім, хто любить бобові. І не дарма. У ній багато рослинного білка. І зовсім немає жирів. А завдяки високому вмісту вуглеводів вона дуже ситна і може вживатися людьми, які страждають надмірною вагою і хочуть схуднути. Цей супчик просто зразок страв для схуднення зі смаком.
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 2 штуки
- Стебла селери - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Овочевий бульйон - 1 літр
- Сочевиця - 1 Склянка
- Соус томатний - 0, 5 склянки
1
Підготуйте все овочі: почистіть і поріжте невеликими кубиками.
2
У велику товстостінну каструлю помістіть масло і овочі. Пасеруйте їх до стану напівпрозорості.
3
Додайте бульйон, томатний соус і промиту сочевицю. Доведіть до кипіння і готуйте близько 35 хвилин (в залежності від сорту сочевиці).
4
Остудіть суп і за допомогою блендера подрібніть його до стану пюре.
5
Додайте сіль і спеції за смаком. Прикрасьте зеленню. Смачного!