Суп з сочевиці в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Іноді душа просить чогось незвичайного, що виходить за рамки простих, звичайних страв. І тоді-то в хід йдуть такі рецепти, як цей. Вашій увазі нехай і не швидкий, але надзвичайно смачний суп!
Про користь сочевиці відомо давно. І якщо у вас є час, то з неї можна приготувати смачний і корисний супчик. Що для цього потрібно? час, рецепт супу з сочевиці в мультиварці і, власне, мультиварка. Покрокові фотографії, докладний опис - запорука того, що у вас все вийде. Прекрасне доповнення до такого супу - зелень і сухарики. Ну, досить слів - читайте рецепт і готуйте!
- Сочевиця - 150 грам (можна брати будь-яку сочевицю - і червону і зелену.)
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Гриби - 300 грам (гриби можуть бути будь-яких сортів, свіжі або заморожені.)
- Часник - 3 зубчики
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Чебрець - 1/2 чайних ложки
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Зелень - - За смаком
Сочевицю насипати в миску, добре промити.
Морква вимити, почистити, натерти на дрібній тертці.
Цибулю почистити, порізати дрібно.
Часник почистити, дрібно порізати.
Гриби помити, нарізати великими шматками.
Картоплю помити, почистити, нарізати кубиками.
У чашу мультиварки налити рослинне масло. Додати підготовлені моркву, цибуля і часник. Вибрати режим "випічка", час готування 20 хвилин. Обсмажувати овочі, помішуючи час від часу.
Після сигналу про закінчення режиму "випічка" додати в чашу мультиварки гриби і картопля. Покласти лавровий лист. Налити воду. Вибрати режим "гасіння", час готування 1 час.
Після сигналу про закінчення програми додати заздалегідь промиту сочевицю. Покласти чебрець, сіль, перець. Вибрати режим "гасіння", час готування 1 час. Після сигналу закінчення програми "гасіння", вибрати режим "підігрів", час готування ще 1 час. Готовий суп розлити по тарілках, додати зелень. Смачного!