Рецепт Закуска з оселедця з маринованою цибулею фото

Закуска з оселедця з маринованою цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Бутерброди
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 20 хв.

Якщо ви любите готувати швидкі закуски на святковий стіл, обов'язково дізнайтеся, як приготувати закуску з оселедця з маринованою цибулею, неймовірно просту в приготуванні, але дуже смачну!

Опис приготування:

Для того, щоб приготувати мариновану цибулю, найкраще взяти солодку цибулину (але можна і звичайну ріпчасту цибулю, до нього потрібно буде додати дрібку цукру). Як фруктового оцту рекомендую брати яблучний, так як з його допомогою можна прибрати гіркоту лука. Також замість кропу ви можете використовувати і іншу зелень, наприклад, петрушку або кинзу. Якщо оселедець у вас слабосоленая, можна її злегка підсолити. Обов'язково подавайте таку закуску відразу на шматочку хліба, так зручніше.

  • Солодкий цибуля - 1 штука
  • Оселедець - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок
  • Скибочки хліба - 4-5 штук
  • Фруктовий оцет - 2-3 Ст. Ложок
  • Вода - 0, 5-1 склянки
закуска з оселедця з маринованою цибулею - фото крок 1
1. Солодкий цибуля наріжте півкільцями і соломкою. Перекладіть його в миску і додайте фруктовий оцет. Залийте цибулю водою так, щоб вона повністю покривала його, і залиште маринуватися на 15 хвилин.
закуска з оселедця з маринованою цибулею - фото крок 2
2. Оселедець очистіть і наріжте невеликими шматочками. Скибочки хліба очистіть від скориночки і розріжте на чотири частини. Замаринований цибулю відіжміть і додайте до нього соняшникову олію.
закуска з оселедця з маринованою цибулею - фото крок 3
3. На скибочку хліба викладете замаринований цибулю, шматочок оселедця і кріп. Смачного!

Схожі рецепти