Закуска з оселедця з маринованою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите готувати швидкі закуски на святковий стіл, обов'язково дізнайтеся, як приготувати закуску з оселедця з маринованою цибулею, неймовірно просту в приготуванні, але дуже смачну!
Для того, щоб приготувати мариновану цибулю, найкраще взяти солодку цибулину (але можна і звичайну ріпчасту цибулю, до нього потрібно буде додати дрібку цукру). Як фруктового оцту рекомендую брати яблучний, так як з його допомогою можна прибрати гіркоту лука. Також замість кропу ви можете використовувати і іншу зелень, наприклад, петрушку або кинзу. Якщо оселедець у вас слабосоленая, можна її злегка підсолити. Обов'язково подавайте таку закуску відразу на шматочку хліба, так зручніше.
- Солодкий цибуля - 1 штука
- Оселедець - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Скибочки хліба - 4-5 штук
- Фруктовий оцет - 2-3 Ст. Ложок
- Вода - 0, 5-1 склянки
1. Солодкий цибуля наріжте півкільцями і соломкою. Перекладіть його в миску і додайте фруктовий оцет. Залийте цибулю водою так, щоб вона повністю покривала його, і залиште маринуватися на 15 хвилин.
2. Оселедець очистіть і наріжте невеликими шматочками. Скибочки хліба очистіть від скориночки і розріжте на чотири частини. Замаринований цибулю відіжміть і додайте до нього соняшникову олію.
3. На скибочку хліба викладете замаринований цибулю, шматочок оселедця і кріп. Смачного!