Салат з печінки з маринованою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами рецептом простого буденного салату з печінки з маринованою цибулею. Готується він досить просто і швидко, а виходить дуже поживним і одночасно легким.
Для приготування цього салату можна взяти будь-яку печінку - свинячу, яловичу, індиче або курячу. Я використовую курячу, оскільки вона швидко готується і завжди виходить ніжною. Печінка з маринованою цибулею дуже добре поєднується. У салат можна також додати обсмажену на олії моркву, тоді салат стане ще більш ситним.
- Печінка куряча - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Вода - 1 Склянка
- Оцет 9% - 1/2 склянки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячу печінку відварити в підсоленій воді до готовності.
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
Приготуйте маринад для цибулі. 1 стакан гарячої води змішайте з цукром і столовим оцтом. В отриману рідину помістіть нарізану цибулю і залиште на 30 хвилин.
Відварену печінку наріжте соломкою.
Лук відіжміть від маринаду і змішайте з нарізаною печінкою.
Заправте салат майонезом. Досоліть при необхідності.