Рецепт Салат з печінки з маринованою цибулею фото

Салат з печінки з маринованою цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Цибуля , Куряча печінка
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Хочу поділитися з вами рецептом простого буденного салату з печінки з маринованою цибулею. Готується він досить просто і швидко, а виходить дуже поживним і одночасно легким.

Опис приготування:

Для приготування цього салату можна взяти будь-яку печінку - свинячу, яловичу, індиче або курячу. Я використовую курячу, оскільки вона швидко готується і завжди виходить ніжною. Печінка з маринованою цибулею дуже добре поєднується. У салат можна також додати обсмажену на олії моркву, тоді салат стане ще більш ситним.

  • Печінка куряча - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 1 Склянка
  • Оцет 9% - 1/2 склянки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
салат з печінки з маринованою цибулею - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячу печінку відварити в підсоленій воді до готовності.
салат з печінки з маринованою цибулею - фото крок 2
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
салат з печінки з маринованою цибулею - фото крок 3
Приготуйте маринад для цибулі. 1 стакан гарячої води змішайте з цукром і столовим оцтом. В отриману рідину помістіть нарізану цибулю і залиште на 30 хвилин.
салат з печінки з маринованою цибулею - фото крок 4
Відварену печінку наріжте соломкою.
салат з печінки з маринованою цибулею - фото крок 5
Лук відіжміть від маринаду і змішайте з нарізаною печінкою.
салат з печінки з маринованою цибулею - фото крок 6
Заправте салат майонезом. Досоліть при необхідності.

Схожі рецепти