Рецепт Салат зі свинячого серця з маринованою цибулею фото

Салат зі свинячого серця з маринованою цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Цибуля , Серце
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Салат зі свинячого серця - універсальний, його можна приготувати і до свята, і просто на обід або вечерю на додаток до основної страви. Беріть на замітку рецепт!

Опис приготування:

Салат зі свинячого серця дуже смачний і ситний. До нього можна додавати також варені яйця, але мені подобається класичний варіант - серце, цибуля і консервований горошок. До речі, можна додати і морожений горошок, обшпаривши його в окропі. Але ось цибуля має бути обов'язково маринованим, він прекрасно поєднується з вареним серцем.

  • Серце свиняче - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Горошок - 1/2 банки (консервований)
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Оцет столовий 9% - 70 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Майонез - 1-2 Ст. Ложок
салат зі свинячого серця з маринованою цибулею - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
салат зі свинячого серця з маринованою цибулею - фото крок 2
Серце промийте, видаліть зайві жилки і жирок, якщо серце велике, можна розрізати його навпіл. Покладіть серце в каструлю, залийте окропом і доведіть до кипіння, з'явиться багато темної піни. Злийте першу воду, промийте серце і каструлю, знову залийте серце холодною водою і поставте на вогонь. Коли вода закипить, посоліть серце і варіть протягом 60-80 хвилин. За класикою, варити серце потрібні два години, але зазвичай мені однієї години досить.
салат зі свинячого серця з маринованою цибулею - фото крок 3
Цибулю очистіть і дрібно наріжте.
салат зі свинячого серця з маринованою цибулею - фото крок 4
У невелику піалу викладіть цибулю, залийте 100 мл. Окропу, потім влийте оцет і всипте цукор. Перемішайте і залиште на 15-20 хвилин.
салат зі свинячого серця з маринованою цибулею - фото крок 5
Готове серце наріжте дрібними кубиками.
салат зі свинячого серця з маринованою цибулею - фото крок 6
Замаринований цибулю відіжміть від маринаду і додайте до нарізання серця.
салат зі свинячого серця з маринованою цибулею - фото крок 7
Додайте підлогу банки горошку, з нього також потрібно злити рідину. До речі, горошку можна додати і більше, тут все за бажанням і смаку.
салат зі свинячого серця з маринованою цибулею - фото крок 8
Додайте майонез.
салат зі свинячого серця з маринованою цибулею - фото крок 9
Перемішайте салат.
салат зі свинячого серця з маринованою цибулею - фото крок 10
Салат можна подавати відразу після приготування. Смачного!

Схожі рецепти