Салат зі свинячого серця і огірка
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів субпродуктів пропоную приготувати салат зі свинячого серця і огірків. Смачний і ситний. Підійде до столу в будні і свята.
Салат зі свинячого серця і огірків приготувати просто. Багато часу буде потрібно тільки для того, щоб зварити серце. Але це можна зробити заздалегідь. У воду, в якій ви буде варити серце можна додати в кінці приготування трохи солі, лавровий лист, цибуля, спеції. В іншому все швидко і легко.
- Серце свиняче - 300 грам
- Огірок солоний - 1-2 штук
- Печериці - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля зелена - 20 грам
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Майонез - 80 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування салату.
Відваріть серце. Для цього його промийте, видаліть жир, судини і згустки крові. Викладіть в каструлю, залийте водою і дайте постояти 30 хвилин. Потім цю воду злийте і налийте свіжу. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння, зніміть піну і варіть на невеликому вогні 1, 5-2 годину. Через кожні 35-40 хвилин міняйте в каструлі воду.
Готове серце вийміть з каструлі і охолодіть.
Поки серце вариться, цибуля очистіть, помийте і наріжте півкільцями. Викладіть в сковороду з соняшниковою олією.
Смажте цибулю до прозорості.
Печериці очистіть, помийте і наріжте не дуже дрібно. Викладіть в сковороду.
Обсмажте протягом 7-8 хвилин.
Морква очистіть, помийте, наріжте соломкою. Викладіть в сковороду.
Налийте трохи олії і тушкуйте на середньому вогні 7-8 хвилин.
Цибулю і гриби викладіть в салатник.
Додайте моркву.
Солоний або маринований огірок наріжте соломкою і додайте в салат.
Свиняче серце наріжте соломкою і викладіть в салатник.
Зелену цибулю дрібно наріжте і додайте в салат.
Salat сіль, поперчіть і заправте майонезом.
Перемішайте всі інгредієнти салату.
Салат зі свинячого серця і огірків готовий. Подавайте на закуску.