Паштет з свинячого серця
(покроковий рецепт з фото)
Паштет з свинячого серця готується також з печінкою, привіт, овочами і спеціями. Такий паштет закочується в банки і зберігається в холодильнику. На його приготування йде близько трьох годин.
Як приготувати паштет з свинячого серця?
Та дуже просто! Головне - дотримуйтесь моєму докладного покрокового рецептом. Блюдо просто чудово вписується в буденні трапези і в значимі святкові урочистості. Дуже раджу!
- Серце свиняче - 500 грам
- Печінка свиняча - 500 грам
- Сало свиняче - 500 грам
- Морква - 2 штуки (середні)
- Цибулина - 1 штука (одна велика або дві маленькі)
- Часник - 4-5 зубчиків
- Перець чорний і запашний горошком - 1-1, 5 чайних ложки
- Лавровий лист - 2-3 штук
1. Великими шматками наріжте серце і печінку, залийте їх водою і поставте варитися. Як тільки вода закипить, злийте її. Залийте в каструлю нову воду, доведіть її до кипіння, потім посоліть м'ясо за смаком, вогонь збавте до повільного і варіть протягом двох годин. Через півтори години в каструлю додайте перець і лавровий лист.
2. Сало також крупно поріжте, викладіть в каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння. Після того, як вода закипить, вогонь понизьте до повільного і варіть протягом 2 годин.
3. Морква і цибулину почистіть, промийте. Наріжте моркву кружечками, цибуля - півкільцями.
4. У сковороді на олії обсмажте цибулю до м'якості, потім додайте моркву і смажте, помішуючи, до готовності моркви.
5. Chesnok чистий.
6. Готові субпродукти разом з обсмаженими морквою і цибулею пропустіть через м'ясорубку або збийте блендером. Додайте пропущений через прес часник, гарненько перемішайте.
7. Готовий паштет можна закатати в банки або просто викласти і закриття обфчним способом. Перші будуть довше зберігатися.
Смачного!
Смачного!