Салат зі свинячого серця
(покроковий рецепт з фото)
Салат зі свинячого серця - дуже дешевий і простий у приготуванні, але досить смачний і ситний салат. Розповідаю, як приготувати салат зі свинячого серця - дешево і сердито.
Свиняче серце - продукт специфічний, але якщо його правильно готувати - дуже смачний. Взагалі, я помічаю, що у багатьох спочатку скептичне ставлення до субпродуктів - мовляв, серце ніколи не пробував і пробувати не хочу. А даремно. Правильно приготоване свиняче серце в салаті може відмінно замінити свиняче м'ясо, і описаний мною простий рецепт салату зі свинячого серця - тому підтвердження. Тільки спробуйте - вам обов'язково сподобається
- Свиняче серце - 1 штука
- Яйця - 5 штук
- Цибуля зелена - 3-4 штук
- Майонез - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Часник - 3 зубчики
Яйця відварюємо круто, нарізаємо на кубики середнього розміру.
Дрібно рубаємо зелений лук.
Свиняче серце гарненько промиваємо і замочуємо в холодній воді 1 час. Потім кладемо серце в киплячу воду і варимо 2 годину.
Нарізаємо серце на невеликі кубики.
Змішуємо зелена цибуля, серце і яйця. Туди ж видавлюємо часник.
Заправляємо майонезом і сіллю. Перемішуємо - і салат готовий!
Смачного!