Французький салат з яблуком і маринованою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
У цьому салаті дуже незвичайне поєднання маринованої цибулі та яблука. Але саме це надає салату пікантності. Незважаючи на незвичайне поєднання, салат виходить дуже ніжним.
Кисло-солодкий салат, незважаючи на простоту приготування, виходить дуже свіжим і смачним. Для маринаду можна використовувати як звичайний оцет, так і яблучний або винний. А можна просто скористатися лимонним соком.
- Яйце - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Яблуко - 2 штуки
- Сир твердий - 50 грам
- Майонез - За смаком
- Оцет 9% - 30 мілілітрів
- Вода - 30 мілілітрів
Насамперед замаринуйте цибулю. Для цього його необхідно дрібно нарізати і залити в рівному співвідношенні оцет / вода. Залиште так на 30 хвилин. Потім рідину злийте.
Потім в салатник першим шаром натріть яйця. Змастіть майонезом.
Потім викладіть мариновану цибулю.
Яблука очистіть і натріть на тертці. Змастіть трохи майонезом.
Зверху салат посипте тертим сиром. Поставте в холодильник на пару годин, щоб шари трохи просочилися.
Смачного!