Яловичина з маринованою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
У мене дуже довго не виходило нормально запекти м'ясо в духовці, - завжди воно виходило сухим і жорстким. Але одного разу випробувавши цей простий рецепт яловичини з маринованою цибулею, користуюся тільки їм!
Така яловичина з маринованою цибулею в домашніх умовах завжди виходить дуже соковитою. За смаком можна порівняти хіба що з якісним шашликом, ось тільки характерного "димного" запаху немає. А соковитість ж і насиченість смаку, - Усе, як і годиться, якщо готувати за класичним рецептом яловичини з маринованою цибулею! Настійно рекомендую спробувати!
- Яловичина - 700 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Імбир мелений - 0.5 чайних ложки
- Мед - 1 Чайна ложка
- Оцет винний - 1 Чайна ложка
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
1. М'ясо розрізаємо в трьох місцях, але не до кінця - повинні вийде як би "кишені" для лука.
2. Натираємо сіллю, перцем і гірчицею, залишимо постояти, поки не буде готовий маринована цибуля.
3. Для маринування цибулі змішаємо мед і оцет. У цю суміш поміщаємо подрібнену цибулю і зелень. Залишимо на півгодини-годину, і після цього фаршируємо цибулею "кишені" на м'ясі, викладаємо зверху, і загортаємо в фольгу.
4. Запікаємо при 190 градусах 40 хвилин, потім зверху фольгу знімаємо і тримаємо в духовці до готовності. Смачного!