Рецепт Яловичина з маринованою цибулею фото

Яловичина з маринованою цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Цибуля
Рецепти для схуднення
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 18 хв.

У мене дуже довго не виходило нормально запекти м'ясо в духовці, - завжди воно виходило сухим і жорстким. Але одного разу випробувавши цей простий рецепт яловичини з маринованою цибулею, користуюся тільки їм!

Опис приготування:

Така яловичина з маринованою цибулею в домашніх умовах завжди виходить дуже соковитою. За смаком можна порівняти хіба що з якісним шашликом, ось тільки характерного"димного" запаху немає. А соковитість ж і насиченість смаку, - Усе, як і годиться, якщо готувати за класичним рецептом яловичини з маринованою цибулею! Настійно рекомендую спробувати!

  • Яловичина - 700 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Імбир мелений - 0.5 чайних ложки
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Оцет винний - 1 Чайна ложка
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
яловичина з маринованою цибулею - фото крок 1
1. М'ясо розрізаємо в трьох місцях, але не до кінця - повинні вийде як би"кишені" для лука.
яловичина з маринованою цибулею - фото крок 2
2. Натираємо сіллю, перцем і гірчицею, залишимо постояти, поки не буде готовий маринована цибуля.
яловичина з маринованою цибулею - фото крок 3
3. Для маринування цибулі змішаємо мед і оцет. У цю суміш поміщаємо подрібнену цибулю і зелень. Залишимо на півгодини-годину, і після цього фаршируємо цибулею"кишені" на м'ясі, викладаємо зверху, і загортаємо в фольгу.
яловичина з маринованою цибулею - фото крок 4
4. Запікаємо при 190 градусах 40 хвилин, потім зверху фольгу знімаємо і тримаємо в духовці до готовності. Смачного!

Схожі рецепти