Закуска з креветок
(покроковий рецепт з фото)
Будь-які закуски з морепродуктів завжди користуються великою популярністю на столі, і їх з'їдають першими. Не виняток і креветки, тому з радістю розповім, як приготувати закуску з креветок.
Креветкивикористовуйте великі, їх набагато зручніше є, адже їх не додають в салат, а їдять цілими. Можна взяти заморожені креветки або в глазурі. Креветкишвидко остигають, тому подають їх вже остиглими. Готову страву можна прикрасити лимончиком, подати з томатним або вершковим соусом.
- Креветки - 350 грам
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Лимон - 1 штука
1. У каструлі нагрійте воду і додайте до неї сіль, лавровий лист.
2. Разморозьте креветки і викладіть їх в киплячу воду.
3. Варіть креветки близько 3 хвилин, потім спробуйте і в разі потреби варіть ще 30-60 секунд.
4. Дістаньте креветки шумівкою і викладіть на серветку. Подавайте креветки з будь-яким за смаком соусом і скибочками лимона.