Закуска з креветок з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Таке блюдо або подібне йому частенько подають в ресторанах. Це відмінна закуска або соус. Страву подають з чіпсами, з крекерами або овочами. Зробив, як приготувати закуску з креветок з овочами?
Для цієї страви можна використовувати маленькі креветки або великі. У страви груба консистенція, всі інгредієнти для нього нарізають досить крупно, і вони добре відчуваються. Їжте закуску холодної і обов'язково додайте гострі спеції.
- Кетчуп - 1 Склянка
- Сік лайма - 1/4 склянки
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 1 штука
- Braai - 1/3 пучка
- Перець гострий - 1 штука
- Креветки - 340 грам
1. Очищені і розморожені креветки викладіть в миску, додайте до них сіль і перець за смаком.
2. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинного масла, викладіть креветки і обсмажте до золотистої скоринки.
3. Наріжте дрібно помідори, Kinzu, цибуля, кружечками наріжте гострий перець і додайте креветки.
4. Змішайте трохи креветки з овочами і кетчупом в блендері, подавайте закуску холодної.