Закуска з гарбуза з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі легкі апетитні закуски, тоді такі цікаві кростини обов'язково варто взяти на замітку. Ніжний сир, ароматна гарбуз і хрусткий хліб - це шалено смачно! рекомендую!
Поспішаю показати вам, як приготувати закуску з гарбуза з сиром. Вона чудово підійде як для фуршету, так і для пікніка на природі, наприклад. Гарбуз можна запекти з найрізноманітнішими травами або спеціями. Така закуска стане яскравим акцентом на вашому столі.
- Багет - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Гарбуз - 400 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і спеції - За смаком (перець, кмин, розмарин, шавлія)
- Rikotta - 350 грам (можна протерти через сито звичайний сир і використовувати його)
- Молоко - 1-2 Ст. Ложок
- Бальзамічний оцет - За смаком
1. Гарбуз вимийте, очистіть, наріжте невеликими шматочками. Полийте будь-яким рослинним маслом по смаку, присипте сіллю і спеціями. Акуратно перемішайте, викладіть на деко. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку.
2. Паралельно збийте рикотту з молоком до однорідності. Багет наріжте тоненькими шматочками і підсушіть на сковороді або в духовці, окропивши оливковою олією.
3. Коли гарбуз стане м'якою (час залежить і від сорту, і від розміру шматочків) дістаньте деко з духовки.
4. Скибочку хліба змастіть сиром, доповніть шматочками гарбуза і полийте чуточкой бальзамика.
Смачного!
Смачного!