Рецепт Закуска до пива фото

Закуска до пива
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Борошно , Овочі , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , Фуршет
Страви в паніровці
Кількість порцій: 30-35
Час приготування: 35 хв.

Чи збираєтеся дивитися футбол або плануєте зустріч з друзями? Напевно будуть і алкогольні напої. Рекомендую рецепт, як приготувати закуску до пива, що робиться дуже швидко, а виходить багато.

Опис приготування:

Можна купити готові закуски, наприклад, чіпси або сухарики, а також заязикати піцу. Якщо хочете зробити що-небудь своїми руками, то рецепт приготування такої закуски дуже навіть стане в нагоді. Приготування на займе багато часу, а в результаті одержуєте велику кількість смачних снеків.

  • Цибуля - 2 штуки (великі головки)
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Пиво - 0, 5 склянки
  • Панірувальні сухарі - 280 грам
  • Сіль велика - 1 Чайна ложка
  • Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 2 чайних ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
1
У миску викладіть борошно, до неї додайте кукурудзяний крохмаль, діжонську гірчицю, влийте пиво і молоко, гарненько все перемішайте до отримання однорідної суміші.
2
В іншій мисці змішайте панірувальні сухарі, велику морську сіль, часниковий порошок, паприка. Перемішайте і влийте оливкову олію, руками перемішайте вміст миски.
3
Очистіть цибулю і наріжте його великими кільцями, розділіть на окремі колечка і занурте спершу в рідке тісто, а потім в панірувальну масу.
4
Застеліть деко пергаментом і викладіть кільця цибулі. Випікайте їх в розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин.
5
Готову закуску перекладіть в тарілку і подавайте до столу холодної.

Схожі рецепти