Закуска до пива з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна закуска до пива з лаваша з начинкою, яка полюбиться багатьом, готується дуже легко. Головний компонент - тонкий лаваш, а вже до нього додаються сир, ковбаса і соус.
Мінімальний набір продуктів плюс трохи часу - виходить відмінна закуска до пива з лаваша. Начинку можна вибрати будь-яку на ваш розсуд (м'ясо, курка, ковбаса, сир, гриби). В даному випадку - це копчена ковбаса і сир. З соусами також можна експериментувати.
- Лаваш - 1 штук
- Ковбаса копчена - 200 грам
- Сир - 200 грам
- Майонез - 100 грам
- Кетчуп - 100 грам
1. Залежно від кількості гостей розраховується і кількість лаваша. З одного лаваша вийде 2 порції.
2. Розгортаємо лаваш і промазуємо його кетчупом і майонезом (я зазвичай змішую два соуси і можу додати трохи аджики).
3. Потім викладаємо ковбасу і сир. Ковбасу відразу нарізаємо кільцями, після чого можна зробити нарізку соломкою. Сир розподіляємо по всій поверхні.
4. Нарізаємо на кілька шматків вже загорнутий лаваш з начинкою, після чого викладаємо у форму для запікання і змащуємо соусом.
5. Відправляємо в духовку і запікаємо близько 20 хвилин при температурі не менше 180 градусів. Подається закуска до пива з лаваша в гарячому або холодному видах.