Закуска з лаваша з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Такий рулет не вимагає просочення. Його можна скрутити за лічені хвилини - і відразу подати до столу. Аналог шаверму, але без обсмажування.
Подібні страви завжди користуються попитом у господинь, так як швидко готуються і "відлітають" з тарілок. Ну дуже смачно виходить!
- Лаваш - 1 штука
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Зелень - 1 пучок
- Салямі - 100 грам
- Помідор - 1 штука
- Майонез - За смаком
Тонкий лаваш розкладіть на столі. Змастіть його майонезом. Натріть на тертці твердий сир, посипте їм лаваш.
Салямі потрібно нарізати соломкою. Викладіть поверх сиру.
В кінці викладіть корейську моркву, нарізані помідори і зелень.
Поверніть лаваш з начинкою рулетом.
Наріжте його на шматочки - і подавайте до столу. Їсти такий рулет краще сидячи за столом (нема на бігу). Начинка не вивалюється, але краще це робити над тарілкою.