Начинка для лаваша з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
На швидку руку можна приготувати ситну, апетитну і смачну закуску. Варіантів для начинки може бути маса, використовуйте то, що є в холодильнику, і здивуєтеся, наскільки класним буде результат.
Перед вами нескладний варіант, як приготувати начинку для лаваша з корейською морквою з готових продуктів, які є під рукою. Овочі, трохи курочки і пікантна морква - це чудове поєднання. За бажанням можна додати трохи майонезу, томатний або інший соус за смаком. Такі закуски чудово підійдуть для перекусу вдома або на природі.
- Корейська морква - 150 грам
- Копчена курка або шинка - 100 грам
- Огірок - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Лист салату - 2 штуки
- Майонез - За смаком
1. Для початку наріжте кубиками шинку або копчену курку.
2. Вимийте, обсушити і подрібніть (кубиками) огірок.
3. Слідом наріжте помідор.
4. На лаваш спочатку викладіть листочок салату.
5. Зверху викладіть курочку і додайте трохи майонезу.
6. Слідом у нас підуть овочі. Можна підсолити трохи і додати дрібку перцю.
7. Розподіліть зверху корейську моркву і акуратно згорніть лаваш. От і все, всього за якихось 10 хвилин класна закуска буде готова.
Смачного!
Смачного!