Рулет з лаваша з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Пікантний ситний закусочний рулет для легкої вечері або швидкого перекусу на роботі. Рекомендую всім рецепт, як приготувати смачний рулет з лаваша з корейською морквою! Відмінно на свята!
Лаваш відмінно поєднується з корейською морквою. Для приготування рулету з лаваша з корейською морквою рекомендую взяти курячу печінку: вона ніжніше і готується швидше, ніж свиняча або яловича печінка. Ще можете за бажанням додати часник. З двох лавашей виходить досить багато рулету. І, до речі, не обов'язково охолоджувати його - ви можете подавати його відразу, з теплою печінкової начинкою. Дивіться рецепт, як приготувати рулет з лаваша з корейською морквою.
- Лаваш - 2 штуки
- Печінка куряча - 300-400 грам
- Листя салату - 1 пучок
- Корейська морквина - 200 грам
- Морквина - 2 штуки
- Цибуля - 1-2 штук
- Майонез - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Листя салату промийте та висушіть, цибулю порізати дрібно кубиками, морквину натріть на тертці.
Обсмажте цибулю і моркву до золотистого кольору.
Курячу печінку відварити і порізати дрібно. Потім додайте до неї обсмажені цибулю і моркву.
Починаємо збирати рулет: лаваш розкладіть і змастіть майонезом злегка, щоб він не ламався. Потім на одну його половину викладіть листя салату, поверх - морквину корейську.
Печінку перемішайте майонезом, викладіть поверх корейської моркви, акуратно і рівномірно розподіліть.
Накрийте іншою половиною лаваш. І поверніть в рулет.
Загорніть рулет в харчову плівку або пакет. Приберіть в холодильник для просочення (можна навіть на ніч).
Готовий рулет з лаваша і корейської моркви поріжте на невеликі рулетики і подавайте до столу. Смачного!