Хрустка закуска з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні пропоную приготувати закуску з лаваша з начинкою. Цей рецепт справжня палочка-виручалочка, коли хочеться по-швидкому приготувати щось смачненьке і просте.
Якщо у вас немає гриля, то закуску можна обсмажити на сковороді, придавлюючи кожну сторону чимось важким. В якості начинки також можна використовувати консервовані печериці, тофу та солоним огірком. А детальніше, як приготувати хрустку закуску з лаваша, я розповім нижче. Хрусткі шари з лаваша і соковита начинка - безпрограшна комбінація! Виходить дуже смачно і ситно.
- Лаваш - 160 грам
- Ковбаса - 150 грам
- Сир - 150 грам
- Помідори - 1-2 штук
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Часниковий порошок - 1 За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте ковбасу і помідори на дрібні кубики, сир натріть на тертці.
Розріжте лаваш на 4 смужки.
Потім кожну смугу розділіть на 4 частини.
Змастіть один квадратик лаваша майонезом, потім викладіть рівним шаром ковбасу.
Накрийте другим квадратиком лаваша. Його промажьте майонезом, а зверху покладіть помідори. Приправте їх сіллю і часниковим порошком.
Наступний шар зробіть з сиру, потім накрийте останнім шматочком лаваша. Аналогічно поступите з іншим лавашем.
Обсмажте квадратики лаваша на грилі по 5 хвилин з кожного боку до хрусткої скоринки.
Хрустка закуска з лаваша готова, смачного!