Бутерброди до пива
(покроковий рецепт з фото)
У вихідні можна трохи розслабитися і випити пива з друзями, ну і закуску до нього потрібно зробити відповідну, таку щоб смачна була і ситна, і я пропоную вам приготувати до пива бутерброди.
Сама я пиво п'ю не надто часто, а ось чоловік в п'ятницю після роботи іноді бере собі пару баночок, тоді я готую йому ось такі бутерброди до пива в домашніх умовах. В принципі їх можна і просто так їсти, без пива, адже вони виходять неймовірно смачними і дуже навіть ситними, а особливо мені в них подобається хрустка хлібна скоринка. До речі, цей простий рецепт бутербродів до пива ви можете також використовувати і для інших алкогольних напоїв, скажімо, для вина або бренді. А якщо намічається велика компанія друзів, то можна нарізати бутерброди на невеликі порції і подати їх до столу, прикрасивши свіжими овочами.
- Житній хліб - 2 скибочки
- Куряче філе - 200 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Листя базиліка - 4 штуки
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком
Для початку нам необхідно нарізати філе на невеликі шматочки, посолити його і обсмажити на олії до повної готовності.
Після цього трьом сир на крупній тертці.
Розм'якшене масло викладаємо в мисочку, додаємо до нього подрібнений часник і базилік, перемішуємо все гарненько.
Отриманою сумішшю змащуємо хліб і викладаємо на кожну скибочку по два шматочки обсмаженого філе.
Зверху посипаємо все тертим сиром і відправляємо деко з бутербродами в розігріту до 200 градусів духовку.
Приблизно через 3-4 хвилини сир розплавиться, тоді ми можемо виймати бутерброди з духовки і подавати їх до столу. Приємного всім апетиту!