Грінки часникові до пива
(покроковий рецепт з фото)
Рум'яний підсмажений хлібець з часниковим смаком і ароматом -Класичні закуска до келиха доброго пива.
Вечір п'ятниці, гарна компанія, душевні розязика за кухлем пива. Бракує до пива тільки закуски. А найкраща закуска в усі часи після солоної риби - це часникові грінки. Рецепт приготування грінок часниковий до пива дуже простий, але сам процес не терпить поспіху і вимагає уваги. Трохи поспішиш - і сухарики можуть згоріти. На велику компанію я завжди роблю грінки і з чорного і з білого хліба і саме такої форми. Такі грінки зручніше перевертати і процес йде швидше. Звичайно, готові грінки можна купити в магазині, але приготувати грінки часникові до пива в домашніх умовах - це ж так просто. Хороших вам посиденьок з пивом і грінками!
- Хліб - 400 грам
- Рослинна олія для смаження - 150 мілілітрів
- Часник - 4-5 зубчиків
- Сіль - 0, 5 чайних ложки