Швидкі часникові грінки
(покроковий рецепт з фото)
Ароматні закусочні грінки - відмінна ідея для сніданку, доповнення до перших страв або просто перекус. Всім любителям часнику рекомендую поглянути і запам'ятати цей класний рецепт. Дуже смачно!
Вашій увазі пропоную класну ідею, як приготувати швидкі часникові грінки. Мелений сушений часник - ідеальний інгредієнт для такої закуски. Він має приголомшливий аромат і смак, але при цьому не гірчить так, як свіжий. Крім того, ви можете доповнити грінки тертим сиром, а для додаткової нотки аромату додати сушену зелень, наприклад.
- Батон або булочки - 6 скибочок
- Вершкове масло - 60 грам (приблизно)
- Оливкова олія - 3 чайних ложки
- Мелений часник - За смаком
- Тертий сир і зелень - За смаком
1. Хліб або булочки наріжте середніми по товщині скибочками. Збризніть оливковим маслом.
2. Змастіть вершковим маслом і присипте меленим часником.
3. Додайте трохи тертого сиру.
4. Надішліть грінки на деку в розігріту до 220 градусів духовку і запікайте до рум'яної. Ось такі апетитні і швидкі часникові грінки вийшли. Пригощайтеся!