Часникові грінки
(покроковий рецепт з фото)
Часникові грінки - смачна і найпопулярніша закуска до пива. Ну і не тільки до пива - до супу або борщу теж класно. Готуємо!
Варіантів часниковий грінок існує безліч. Пропоную вам найпростіший рецепт часниковий грінок. Мені він подобається тому, що я можу нарізати хліб невеликими і досить тонкими шматочками і мені не доведеться натирати кожну окремо. Отже, читаємо рецепт приготування часниковий грінок і біжимо на кухню смажити їх.
1. Нарізаємо хліб красивими брусочками. Краще брати щільний і злегка зачерствілий хліб.
2. На гарячій сковороді з розігрітим рослинним маслом обсмажуємо шматочки хліба до красивої хрусткої скоринки.
3. Чистимо часник і видавлюємо його через Часничниці в досить велику миску. Змішуємо з сіллю.
4. Висипаємо підсмажений хліб в ємність з часником, закриваємо кришкою і добре струшуємо, щоб всі шматочки обваляти в суміші часнику. От і все!
Мій чоловік любить викладати такі греночкі "колодязем" . Вельми ошатно виходить.
- Хліб - 500 грам
- Часник - 5-6 зубчиків
- Рослинна олія - 150 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
1. Нарізаємо хліб красивими брусочками. Краще брати щільний і злегка зачерствілий хліб.
2. На гарячій сковороді з розігрітим рослинним маслом обсмажуємо шматочки хліба до красивої хрусткої скоринки.
3. Чистимо часник і видавлюємо його через Часничниці в досить велику миску. Змішуємо з сіллю.
4. Висипаємо підсмажений хліб в ємність з часником, закриваємо кришкою і добре струшуємо, щоб всі шматочки обваляти в суміші часнику. От і все!
Мій чоловік любить викладати такі греночкі "колодязем" . Вельми ошатно виходить.