Часникові грінки з зеленню в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Для грінок можна використовувати вчорашній хліб або свіжий. Такі грінки можна по-швидкому зробити на сніданок або для перекусу. Розповім, як приготувати часникові грінки з зеленню в духовці.
Замість обсмажування на сковороді пропоную запекти їх в духовці. За часом процес займе майже стільки ж, скільки і обсмажування. Ваші грінки не будуть надто жирними, а вийдуть дуже ароматними. Можна використовувати петрушку, кріп, базилік, а також спробуйте експеримент з сушеної зеленню.
- Хліб - 4 скибочки
- Вершкове масло - 180 грам
- Часник - 4 зубчики
- Свіжа петрушка - 0, 5 пучка
1. Вершкове масло викладіть в миску і залиште його при кімнатній температурі, щоб воно стало м'яким.
2. Очистіть зубчики часнику і наріжте їх дрібно, але не пропускайте через прес, а саме наріжте.
3. Вимийте свіжу петрушку і подрібніть її.
4. Коли масло вже розм'якшилося, змішайте його з часником і зеленню.
5. Розподіліть масляну суміш поверх кожного скибочки хліба, не шкодуйте.
6. Надішліть грінки в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин, трек grenkami, щоб вони не згоріли.