Часникові грінки з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Сніданок повинен бути ситним, смачним і головне - швидким у приготуванні. Що може бути краще пари рум'яних грінок! Вони відмінно доповнять чашечку кави, що бадьорить або чаю після нічного пробудження.
Звичайні грінки на перший погляд здаються дуже простими і навіть банальними. Але ці грінки - сирні, з яскраво вираженими нотками часнику. Сир з часником - безпрограшна комбінація. Хліб краще взяти нарізний, квадратної форми. За бажанням можна додати будь-які ковбасні або м'ясні вироби. Такий сніданок стане відмінним початком нового дня.
- Кнопка - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Вершкове масло - 50 грам
- Цибуля зелена - 4 штуки
- Сіль - 1 щіпка
1. Подрібніть часник.
2. Натріть сири на дрібній тертці.
3. Подрібніть зелену цибулю.
4. Змішайте сир, часник, цибуля і майонез, приправте суміш сіллю.
5. Поріжте хліб на 4 частини.
6. Змастіть хліб маслом, а після - сирно-часниковою начинкою.
7. Запікайте грінки в духовці при температурі 220 градусів 10 хвилин.