Рецепт Юшка на мангалі фото

Юшка на мангалі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На природу
Супи , Вуха
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Зварити смачну і наваристу юшку на мангалі можна не тільки на рибалці. Якщо ви відправляєтеся на пікнік і хочете внести в меню різноманітність, обов'язково візьміть із собою рибку. Запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Прекрасною основою для бульйону буде голова і хвіст. Взяти можна як білу, так і червону рибу. Крім овочів в юшку можна додати пшоно, Мал, манна крупа. Для більш інтенсивного аромату я рекомендую крім перцю і лаврового листа додати спеції для риби.

  • Риб'яча голова і хвіст - 1 штука
  • Стейк риби - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2-3 штук
  • Пшоно - 50 грам
  • Спеції - За смаком (лавровий лист, суміш перців, спеції для риби, зелень)
  • Сіль - За смаком
юшка на мангалі - фото крок 1
Інгредієнти для юшки на мангалі можуть бути самими різними. Це лише один з варіантів.
юшка на мангалі - фото крок 2
В казанок відправте голову, хвіст, очищену цибулину, половину моркви, лавровий лист.
юшка на мангалі - фото крок 3
Влийте воду і поставте на вогонь.
юшка на мангалі - фото крок 4
Очистіть і подрібніть картопля і другу половину моркви.
юшка на мангалі - фото крок 5
Рибку наріжте середніми шматочками.
юшка на мангалі - фото крок 6
Приблизно через 15 хвилин додайте овочі в казанок.
юшка на мангалі - фото крок 7
Ще через 5-6 хвилин всипте крупу. Додайте за смаком сіль.
юшка на мангалі - фото крок 8
Акуратно дістаньте голову і хвіст, а в казанок викладіть шматочки рибки. Додайте спеції.
юшка на мангалі - фото крок 9
Коли рибка зварилася, додайте зелень і знімайте юшку з багаття. Смачного!

Схожі рецепти