Юшка на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Зварити смачну і наваристу юшку на мангалі можна не тільки на рибалці. Якщо ви відправляєтеся на пікнік і хочете внести в меню різноманітність, обов'язково візьміть із собою рибку. Запам'ятовуйте рецепт!
Прекрасною основою для бульйону буде голова і хвіст. Взяти можна як білу, так і червону рибу. Крім овочів в юшку можна додати пшоно, Мал, манна крупа. Для більш інтенсивного аромату я рекомендую крім перцю і лаврового листа додати спеції для риби.
- Риб'яча голова і хвіст - 1 штука
- Стейк риби - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2-3 штук
- Пшоно - 50 грам
- Спеції - За смаком (лавровий лист, суміш перців, спеції для риби, зелень)
- Сіль - За смаком
Інгредієнти для юшки на мангалі можуть бути самими різними. Це лише один з варіантів.
В казанок відправте голову, хвіст, очищену цибулину, половину моркви, лавровий лист.
Влийте воду і поставте на вогонь.
Очистіть і подрібніть картопля і другу половину моркви.
Рибку наріжте середніми шматочками.
Приблизно через 15 хвилин додайте овочі в казанок.
Ще через 5-6 хвилин всипте крупу. Додайте за смаком сіль.
Акуратно дістаньте голову і хвіст, а в казанок викладіть шматочки рибки. Додайте спеції.
Коли рибка зварилася, додайте зелень і знімайте юшку з багаття. Смачного!