Яйця з сосискою
(покроковий рецепт з фото)
Яйця з сосискою - що може бути простіше, швидше і смачніше цього блюда? Його можна приготувати на сніданок або обід, причому з таким завданням впорається будь-яка, навіть сама недосвідчена господиня.
Робити яйця з сосискою в домашніх умовах вміють практично все, адже це блюдо саме найпростіше і не вимагає якогось особливого майстерності і вправності. Втім, незважаючи на його простоту, таке блюдо є відмінним сніданком, адже воно дуже смачне і досить ситне, що для першого прийому їжі важливо. Звичайно, ніяких секретів і хитрощів в цьому рецепті немає, я просто хочу розповісти вам, як зробити яйця з сосискою так, як люблю їсти їх я, щоб жовток в яйцях залишався рідким.
- Яйце - 4 штуки
- Сосиска - 1-2 штук
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Отже, для початку наливаємо на сковороду трохи рослинного масла і розбиваємо в масло яйця, намагаючись при цьому не пошкодити жовток (у мене в це раз не зовсім не вийшло).
Сосиску ріжемо на кружечки і викладаємо її на сковороду, посипаємо все сіллю і спеціями за смаком. Вогонь включаємо тільки тепер, причому першу хвилину він повинен бути сильним.
Потім ми зменшуємо вогонь до мінімального і готуємо яйця до тих пір, поки білок не почне схоплюватися. Як тільки білок майже перестане бути прозорим, вимикаємо вогонь, прибираємо сковороду з плити і даємо яйцям ще хвилинки дійти до потрібної кондиції. Ось тепер наш сніданок готовий, приємного апетиту!