Рецепт Яйця бенедиктинський більш фото

Яйця бенедиктинський більш
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 30 хв.

Хочете здивувати своїх коханих незвичайним сніданком? Цей яєць по-бенедиктинського рецепт точно змусить закохати в себе кожного!

Опис приготування:

Рецепт яєць по-бенедиктинського все частіше і частіше миготить на телеекранах в кулінарних шоу, фігурує на сторінках журналів з рецептами. Особисто я перепробувала з десяток різних способів приготування цієї страви, багато експериментувала, і як мені здається - виробила оптимальний рецепт, який допомагає зробити яйця по-бенедектінскім найбільш смачними. Ділюся своїми знаннями

  • Вода - 1/1 частини (залити водою повний сотейник або глибоку сковороду)
  • Білий оцет - 1 Ст. Ложка
  • Яйця - 8 штук
  • Жовток - 3 штуки
  • Бекон - 8 скибочок
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (розтопити на сковороді)
  • Гаряча вода - 1-2 Ст. Ложок
  • Зелень - 1 щіпка (зелена цибуля, зелень петрушки для прикраси)
  • Сіль перець - За смаком
  • Здобні булочки - 2 штуки (розрізати навпіл )
яйця бенедиктинський більш - фото крок 1
Заповнюємо до країв сотейник водою. Додайте 1 столову ложку звичайного білого оцту. Доведіть воду до кипіння, а потім зменшіть вогонь перед додаванням яєць. Розбийте кожне яйце в окрему чашку і акуратно опустіть в киплячу воду. Я зазвичай готую 4 яйця за раз.
яйця бенедиктинський більш - фото крок 2
Постарайтеся згадати, які з них ви поклали першими, такою ж послідовністю будете їх витягати з води. Накрийте кришкою і варіть яйця протягом приблизно 5 хвилин, в залежності від того, які яйця вам більше подобаються при варінні. По готовності виймайте яйця шумівкою.
яйця бенедиктинський більш - фото крок 3
Помістіть приготовані яйця на паперовий рушник, щоб їх висушити. Використовуйте чайну ложку, щоб акуратно обрізати краю, так яйця будуть виглядати акуратніше.
яйця бенедиктинський більш - фото крок 4
Тепер приготуємо соус. Змішайте яєчні жовтки і лимонний сік в міксері, поки суміш не стане пінистої. У момент розмішування міксером, акуратно влийте половину розтопленого, вершкового масла. Соус повинен бути густим.
Додавайте кілька чайних ложок гарячої води за тим акуратно влийте решту топленого масла, не зупиняючи міксер, збивайте близько 1 хвилини. Додавайте гарячу воду в залежності від густоти. Приправте сіллю і перцем.
яйця бенедиктинський більш - фото крок 5
Розріжте булочки навпіл і покладіть по верх кожної скибочку бекону, як це показано на фото. Зверху покладіть яйце і полийте готовим соусом. Прикрасьте всі зеленню.

Схожі рецепти