Рецепт Японський суп фото

Японський суп
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо, Свинина, Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Описаний мною рецепт зацікавить тих, хто любить супи. Якщо ви хочете побачити щось нове у себе на столі (причому з досить доступних інгредієнтів), то уважно вивчіть цей варіант!

Наступне блюдо ми буде робити поетапно. Тому варто добре ознайомитися з тим, як приготувати японський суп. Він називається рамен. Його особливість полягає в тому, що спочатку потрібно посмажити свинину тясю, а потім зварити бульйон з усіма приправами і окремо відварити локшину. Складно, але спробувати треба!

  • Свинячі кісточки - 500 грам (з м'ясом)
  • Свинина м'якоть - 1 кілограм (шия)
  • Локшина "рамен" - 200 грам (або будь-яка інша японська)
  • Соєвий соус - 180 мілілітрів(120мл - для свинини тясю, 60мл - для Маринівка яєць)
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки(1шт - для бульйону, 1шт - для свинини тясю)
  • Яйце - 2 штуки
  • Імбир корінь - 1 штука
  • Часник - 8 зубчиків(5 зубчиків - для бульйону, 3 зубчики - для свинини тясю)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Саке - 2, 5 Ст. Ложки (або горілка)
  • Цукор - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
японський суп - фото крок 1
Заздалегідь приготуйте свинину. М'якоть промийте і скрутіть в рулет, перев'яжіть шпагатом. Обсмажте м'ясо в маслі з усіх боків.
японський суп - фото крок 2
Потім перекладіть м'ясо в каструлю. Додайте до нього половину (розміром з коробок) розчавленого кореня імбиру, цукор, соєвий соус, саке, очищений часник і цибулю (половинки). Залийте все водою. Доведіть до кипіння, зніміть піну і зменшіть вогонь.
японський суп - фото крок 3
Варіть інгредієнти 2 години на повільному вогні. Повністю остудіть м'ясо. Приберіть з нього шпагат. Приберіть його в холодильник. Штам бульйону.
японський суп - фото крок 4
Тепер кісточки промийте і залийте водою. Доведіть до кипіння, потім відразу злийте воду. Залийте нову. Зніміть шум, перекладіть кістки в чисту каструлю. Додайте часник, цибуля і імбир. Знову доведіть до кипіння. Варіть бульйон під кришкою, щоб він Уваров на 1/3 обсягу. В кінці все процідіть, залишивши тільки рідина.
японський суп - фото крок 5
Займіться Маринівка. Яйця відварити круто. Зніміть і прохолодне і чисте. Покладіть в соєвий соус. Пару хвилин перевертайте яйця в соусі.
японський суп - фото крок 6
Окремо відваріть локшину. Змішайте обидва бульйону. Трохи їх підсолити.
японський суп - фото крок 7
Зберіть суп. У кожну тарілку покладіть локшину. Залийте її бульйоном. Зверху покладіть порізане м'ясо тясю і половинку яйця. Прикрасьте на свій смак. Смачного!

Схожі рецепти