Рецепт Японський рис з яловичиною та сиром фото

Японський рис з яловичиною та сиром
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Сир , Яловичина , Крупи , Мал
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 25 хв.

Рецепт приготування рису Тако з цибулею, часником, яловичим фаршем, соєвим соусом, кмином, салатом, помідорами. Сиром Моцарелла, сальсою і сметаною.

Опис приготування:

Taкo рис або Такорайсу, як він називається в Японії, є популярною стравою, яке було винайдено на Окінаві в 1960-х роках. Кухар взяв за основу смак тако (мексиканська кухня), який був дуже популярний серед американських військових, дислокованих на Окінаві і з'єднав його з рисом, є одним з основних продуктів в окинавськой дієті. З тих пір це блюдо стало одним з найвідоміших і улюблених окинавских страв.

  • Рослинної олії - 1 Ст. Ложка
  • Часнику - 3 зубчики
  • Лука - 1 Склянка
  • Яловичого фаршу - 450 грам
  • Соєвого соусу - 3 Ст. Ложки
  • Порошку - 1 Ст. Ложка
  • Кмину - 1 Чайна ложка
  • Солі - 1 Чайна ложка
  • Чорного перцю - 1 Чайна ложка
  • Сметани - 4 Ст. Ложки
японський рис з яловичиною та сиром - фото крок 1
1. Промити рис під холодною водою, поки він не стане чистою. Подрібнити часник. Нарізати цибулю. Дрібно нарізати салат і помідори. Натерти сир Моцарелла. Нагріти олію в каструлі на середньому вогні. Додати часник і цибулю і обсмажити до м'якості.
японський рис з яловичиною та сиром - фото крок 2
2. Додати яловичий фарш, розминаючи його ложкою, і смажити до готовності. Як тільки м'ясо буде готове, додати соєвий соус, порошок чилі, кмин, сіль і перець. Гасити на повільному вогні, поки рідина трохи не випарується.
японський рис з яловичиною та сиром - фото крок 3
3. Викласти від 1/2 до 1 чашки пропареного рису на кожну тарілку. Зверху викласти яловичий фарш, потім подрібнене листя салату, нарізані помідори, сир Моцарелла, сальсу і закінчити ложкою сметани зверху.

Схожі рецепти