Японський рис з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам набридли порожні каші, пропоную приготувати пікантне і дуже легке в приготуванні блюдо японської кухні. Все у вас вийде чудово, навіть якщо ви не вмієте готувати.
Як ви можете помітити, рецепт приготування японського рису з овочами дуже простий. Адже рецептура страв японської кухні відточувалася століттями, щоб в процесі обробки збереглися всі корисні речовини продуктів. Готується це блюдо швидко. Якщо у вас залишився варений рис від вчорашнього обіду або вечері - сміливо пускайте його до справи, і сьогодні на обід у вас буде абсолютно нове блюдо. Овочі для цієї страви можна брати будь-які - селера, спаржу, спаржеву квасолю, гриби. Мал, приготований з овочами, буде відмінним гарніром до м'яса і риби, або самостійною стравою. Розповідаю, як приготувати японський рис з овочами. Вдалого вам експерименту!
- Мал - 1, 5 склянки
- Кукурудза - 100 грам (консервована або заморожена)
- Горошок - 100 грам (консервований або заморроженний)
- Болгарський перець - 1-2 штук (краще різного кольору)
- Морква - 1-2 штук
- Брокколі - 100 грам (свіжа або заморожена)
- Кольорова капуста - 100 грам (свіжа або заморожена)
- Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок (за смаком)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)