Японська паска
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Ви здивуєтеся, але в Японії теж святкують Великдень, там є послідовники православ'я, яким не чужі наші традиції. І, звичайно, на святковий стіл вони готують паску.
Опис приготування:
Приготуйте паски на Великдень своїми руками. Замісити тісто, змішавши яйця, цукор, мед, молоко, соду, корицю, ванілін і борошно, додайте сухофрукти. Форми змастіть маслом і наповніть тістом на третину. Випікайте в духовці протягом півгодини при 180 градусах. Готові паски остудіть, прикрасьте за бажанням. Зі святом!
- Цукор - 200 грам
- Мед - 300 грам
- Борошно - 500 грам
- Сухофрукти - 100 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 4 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Ваніль - 1 Чайна ложка
Змішайте яйця, цукор, мед, молоко, соду, корицю, ванілін і борошно. Замісити тісто.
Сухофрукти залийте на деякий час окропом, потім злийте воду і відправте їх в тісто.
Форми змастіть маслом і наповніть тістом на третину.
Випікайте в духовці протягом 30-35 хвилин при 180 градусах. Готові паски остудіть, і прикрасьте за бажанням.