Рецепт Японська паска фото

Японська паска
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Тісто
На святковий стіл , Пасха
Випічка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ви здивуєтеся, але в Японії теж святкують Великдень, там є послідовники православ'я, яким не чужі наші традиції. І, звичайно, на святковий стіл вони готують паску.

Опис приготування:

Приготуйте паски на Великдень своїми руками. Замісити тісто, змішавши яйця, цукор, мед, молоко, соду, корицю, ванілін і борошно, додайте сухофрукти. Форми змастіть маслом і наповніть тістом на третину. Випікайте в духовці протягом півгодини при 180 градусах. Готові паски остудіть, прикрасьте за бажанням. Зі святом!

  • Цукор - 200 грам
  • Мед - 300 грам
  • Борошно - 500 грам
  • Сухофрукти - 100 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Яйце - 4 штуки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
японська паска - фото крок 1
Змішайте яйця, цукор, мед, молоко, соду, корицю, ванілін і борошно. Замісити тісто.
японська паска - фото крок 2
Сухофрукти залийте на деякий час окропом, потім злийте воду і відправте їх в тісто.
японська паска - фото крок 3
Форми змастіть маслом і наповніть тістом на третину.
японська паска - фото крок 4
Випікайте в духовці протягом 30-35 хвилин при 180 градусах. Готові паски остудіть, і прикрасьте за бажанням.

Схожі рецепти