Рецепт Японська паска фото

Японська паска
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Тісто
На святковий стіл, Пасха
Випічка

Ви здивуєтеся, але в Японії теж святкують Великдень, там є послідовники православ'я, яким не чужі наші традиції. І, звичайно, на святковий стіл вони готують паску.

Приготуйте паски на Великдень своїми руками. Замісити тісто, змішавши яйця, цукор, мед, молоко, соду, корицю, ванілін і борошно, додайте сухофрукти. Форми змастіть маслом і наповніть тістом на третину. Випікайте в духовці протягом півгодини при 180 градусах. Готові паски остудіть, прикрасьте за бажанням. Зі святом!

  • Цукор - 200 грам
  • Мед - 300 грам
  • Борошно - 500 грам
  • Сухофрукти - 100 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Яйце - 4 штуки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
японська паска - фото крок 1
Змішайте яйця, цукор, мед, молоко, соду, корицю, ванілін і борошно. Замісити тісто.
японська паска - фото крок 2
Сухофрукти залийте на деякий час окропом, потім злийте воду і відправте їх в тісто.
японська паска - фото крок 3
Форми змастіть маслом і наповніть тістом на третину.
японська паска - фото крок 4
Випікайте в духовці протягом 30-35 хвилин при 180 градусах. Готові паски остудіть, і прикрасьте за бажанням.

Схожі рецепти