Рецепт Японська локшина фото

Японська локшина
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Локшина
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні розповім як смачно приготувати японську локшину. Готувати будемо з гречаної собою, а урізноманітнити рецепт допоможуть овочі. Буде дуже смачно, дивіться рецепт.

Опис приготування:

Японська локшина відмінно підійде на вечерю і зможе здивувати домочадців своїм унікальним смаком. Обов'язково спробуйте приготувати її вдома і ви не пошкодуєте!

  • Суха локшина соба - 300 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Асафетида - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 1 Ст. Ложка (для маринаду )
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Рідкий дим - 1 Ст. Ложка
  • Суха паприка, koriandr, зелень - За смаком
1
Підготуємо маринад. В окрему ємність необхідно налити окріп, томатну пасту, рідкий дим, мідь, соєвий соус і прянощі. У суміш додаємо м'ясо, ретельно перемішуємо і ставимо під прес.
2
Тепер готуємо локшину. Для цього кип'ятимо воду і солимо її, далі додаємо гречану локшину і варимо протягом 10 хвилин. Зливаємо воду і промиваємо локшину гарячою водою.
3
Морква необхідно промити і очистити, потім натерти на крупній тертці. Болгарський перець нарізаємо шматочками.
4
У розігріту сковороду додаємо рослинне масло і обсмажуємо м'ясо протягом 20 хвилин на середньому вогні. По закінченню часу прибираємо м'ясо зі сковороди. Додаємо в сковороду олію, морква, асафетиду і перець. Обсмажуємо протягом 7-8 хвилин.
5
Додаємо локшину і м'ясо, поливаючи все це соєвим соусом і бальзамічним оцтом. Перемішуємо протягом 1 хвилини. Блюдо готово, смачного!

Схожі рецепти