Японська локшина
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім як смачно приготувати японську локшину. Готувати будемо з гречаної собою, а урізноманітнити рецепт допоможуть овочі. Буде дуже смачно, дивіться рецепт.
Японська локшина відмінно підійде на вечерю і зможе здивувати домочадців своїм унікальним смаком. Обов'язково спробуйте приготувати її вдома і ви не пошкодуєте!
- Суха локшина соба - 300 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Болгарський перець - 2 штуки
- Асафетида - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка (для маринаду )
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Рідкий дим - 1 Ст. Ложка
- Суха паприка, koriandr, зелень - За смаком
1
Підготуємо маринад. В окрему ємність необхідно налити окріп, томатну пасту, рідкий дим, мідь, соєвий соус і прянощі. У суміш додаємо м'ясо, ретельно перемішуємо і ставимо під прес.
2
Тепер готуємо локшину. Для цього кип'ятимо воду і солимо її, далі додаємо гречану локшину і варимо протягом 10 хвилин. Зливаємо воду і промиваємо локшину гарячою водою.
3
Морква необхідно промити і очистити, потім натерти на крупній тертці. Болгарський перець нарізаємо шматочками.
4
У розігріту сковороду додаємо рослинне масло і обсмажуємо м'ясо протягом 20 хвилин на середньому вогні. По закінченню часу прибираємо м'ясо зі сковороди. Додаємо в сковороду олію, морква, асафетиду і перець. Обсмажуємо протягом 7-8 хвилин.
5
Додаємо локшину і м'ясо, поливаючи все це соєвим соусом і бальзамічним оцтом. Перемішуємо протягом 1 хвилини. Блюдо готово, смачного!