Японська локшина зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Багато господинь у себе на кухні часто готують макаронні вироби і локшину. По перше, це швидкий варіант для обіду або вечері. По-друге, ці продукти є ідеальною основою для різних страв.
І таке просте поєднання м'ясного з локшиною може виглядати зовсім по-різному, якщо до інгредієнтів додати що-небудь новеньке. Наприклад, прочитайте про те, як приготувати японську локшину з свининою. Просте і дуже ситне блюдо з соєвим соусом. Всі складові просто ідеально поєднуються.
- Рисова локшина, пачка - 1 штука
- Свинина - 400 грам
- Соєвий соус - За смаком
- Білий салатний цибулю - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Кунжут - За смаком
- Сіль - За смаком
Свинину помийте, наріжте невеликими шматочками.
Розігрійте сковороду з маслом і обсмажте в ній м'ясо до золотистої скоринки під кришкою на середньому вогні. Потім приберіть кришку, додайте кунжут і прожарьте трохи на сильному вогні.
Цибулю і моркву помийте, чистий, дрібно наріжте. Обсмажте цибулю в олії до прозорості. Потім додайте моркву і готуйте ще 5 хвилин.
Помідори помийте, обдайте окропом і зніміть шкірку. Дрібно наріжте. Обсмажте на сильному вогні 3 хвилини і трохи посоліть.
Відваріть локшину в підсоленій воді по інструкції на упаковці. Промийте її.
Змішайте всі овочі з локшиною і м'ясом в сковороді і влийте соєвий соус. Смачного!