Яловичина з гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися рецептом з одного боку простого, а з іншого дуже вишуканого як на смак, так і на вигляд страви - яловичина з гранатом. М'ясо виходить ароматним, пікантним і дуже смачним.
Ось рецепт яловичини з гранатом. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо і ви точно запишіть його рецепт собі в кулінарну книгу. Яловичина з гранатом безпройгришний варіант, якщо вам треба влаштувати святковий або романтичну вечерю. Келих вина, свічки і блюдо з смачним, ароматним м'ясом. Приємної вечері!
- Яловичина - 0, 5 кілограма
- Гранат - 1 штука (сік і прикраса для готового блюда)
- Червоне сухе вино - 1/2 склянки
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
- Шавлія - 1-2 штук (стебла)
- Селера - 1-2 штук (стебла)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Шматок яловичини добре промити.

Ріжемо м'ясо на порційні шматочки.

М'ясо натираємо приправами. Готуємо соус з гранатового сік і вина. Заливаємо м'ясо цим соусом і залишаємо на ніч в холодильнику.

Вранці м'ясо викладаємо у форму, вистелену фольгою. Заливаємо трохи маринадом. Зверху кладемо селера, шавлія, гранатові зерна, скроплюємо оливковою олією. Закриваємо зверху фольгою і ставимо в духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Ну ось яловичина з гранатом і готова! Смачного!