Яловичина в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ви коли небудь робили яловичину у вершковому соусі? Рекомендую обов'язково спробувати! М'ясо виходить дивно ніжним, ароматним і соковитим. У поєднанні з вашим улюбленим гарніром виходить смачно!
Сьогодні я поділюся з вами простіі рецептом приготування яловичини в вершковому соусі. Інгредієнти використовуються найпростіші: пів кіло яловичини, цибуля ріпчаста, морква, зелень, мука, вершки і масло рослинне. Для початку підготуйте м'ясо, необхідно розморозити і наріжте на порційні шматочки. Потім обсмажте до готовності. Після обсмажування, м'ясо потрібно згасити з морквою і цибулею і зеленню. Фінальний етап - м'ясо з'єднуємо з вершковим соусом, кладемо спеції. Все готово! Приємного дня і удачі!
- Яловичина - 0, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вершки - 200 мілілітрів(10%)
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком (кріп і петрушка)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Яловичину промийте та висушіть.
М'ясо нарізаємо на порційні шматочки. Потім обсмажити на олії з двох сторін.
Тепер додайте близько склянки води. Продовжуйте готувати, але у ж під кришкою.
Тим часом, моркву натріть на тертці, а цибулю дрібно поріжте.
Зелень дрібно нарубати.
Борошно розведіть вершками, протріть суміш через сито, перемішайте. Потім додайте вершковий соус до готового м'яса. Приправити сіллю і poperčite.
Трохи потішив, додайте до м'яса зелень, перемішайте.
Готово! Смачного!