Яловичина з грибами у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Це просте і доступне в приготуванні блюдо можна подавати до різних гарнірів, обожнювання, kartofelyu, макаронних виробів. Приступаємо до рецептом, як приготувати яловичину з грибами у вершковому соусі.
Таке блюдо дуже часто готують до повсякденного вечері. Воно ситне, смачне і просте. Продукти для його приготування можна без проблем купити в магазині, вони недорогі й доступні. Дуже смачно буде подати таке м'ясо до будь-якої каші, а вершковий соус додасть соковитість. Для страви можна вибрати будь-які гриби: печериці, лисиць і інші.
- Яловичина - 0, 7 кілограма
- Печериці - 180 грам
- Вершки жирні - 200 мілілітрів
- Цибуля - 1 штука
- Бульйон яловичий - 200 мілілітрів
- Біле вино - 110 мілілітрів
- Томатна паста - 60 грам
- Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Петрушка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Заголовок Бондюель - 1 Ст. Ложка
1
Борошно помістіть в каструлю, до неї викладіть яловичину, порізану не дуже крупно. Також додайте порізані пластинками гриби, бульйон, вино, томатну пасту, гірчиці і паприки. Все добре перемішайте і тушкуйте на повільному вогні, поки яловичина не стане м'якою (мінімум годину).
2
Вершки змішайте з кукурудзяним борошном, поставте в сотейнику на вогонь і починайте варити під кришкою, щоб соус трохи загус. Не забувайте помішувати. Варіть близько 20 хвилин.
3
Подрібніть петрушку. Яловичину змішайте з вершковим соусом, викладіть її порційно в тарілки прямо на гарнір, присипте петрушкою.