Фарфалле в вершковому соусі з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Паста в вершковому соусі з грибами хоч і класичне блюдо, але з тих, що ніколи не наб'є оскому. Сьогодні готувати будемо фарфалле з цільнозерновий борошна з печерицями, сир пармезан і чебрець.
Ця страва готується дуже швидко і просто, тому заздалегідь підготуйте всі інгредієнти, очистіть і наріжте цибулю, часник і гриби. Тепер залишається їх підсмажити, відварити пасту і, з'єднавши всі разом, насолоджуватися чудовим італійським смаком. Докладніше, як приготувати фарфалле в вершковому соусі з грибами, я розповім в покроковому рецепті.
- Фарфалле з цільнозерновий борошна - 140 грам
- Печериці - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 часточки
- Пармезан - 40 грам
- Вершки 20% - 150 мілілітрів
- Оливкова олія для смаження - 2 Ст. Ложки
- Чебрець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Для початку підготуйте всі інгредієнти.
Печериці ретельно очистіть за допомогою паперового рушника, а потім поскоблите їх ножем. Чи не мийте гриби, інакше вони спочатку вберуть в себе воду, а потім почнуть віддавати її під час смаження і втратять свій аромат.
Закип'ятіть воду для варіння пасти, додайте сіль і готуйте пасту відповідно до інструкції на упаковці до стану аль денте.
Тим часом обсмажте на олії дрібно нарізану цибулю і часник.
Додайте гриби.
Коли гриби будуть готові, додайте вершки і доведіть їх до кипіння. Потім додайте натертий пармезан.
Додайте фарфалле, чебрець, мелений перець і сіль за смаком, перемішайте. Готуйте ще 1 хвилину.
Готову страву подавайте відразу ж. Смачного!