Рецепт Фарфалле в вершковому соусі з грибами фото

Фарфалле в вершковому соусі з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони, Гриби, Печериці
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Паста в вершковому соусі з грибами хоч і класичне блюдо, але з тих, що ніколи не наб'є оскому. Сьогодні готувати будемо фарфалле з цільнозерновий борошна з печерицями, сир пармезан і чебрець.

Ця страва готується дуже швидко і просто, тому заздалегідь підготуйте всі інгредієнти, очистіть і наріжте цибулю, часник і гриби. Тепер залишається їх підсмажити, відварити пасту і, з'єднавши всі разом, насолоджуватися чудовим італійським смаком. Докладніше, як приготувати фарфалле в вершковому соусі з грибами, я розповім в покроковому рецепті.

  • Фарфалле з цільнозерновий борошна - 140 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 часточки
  • Пармезан - 40 грам
  • Вершки 20% - 150 мілілітрів
  • Оливкова олія для смаження - 2 Ст. Ложки
  • Чебрець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
фарфалле в вершковому соусі з грибами - фото крок 1
Для початку підготуйте всі інгредієнти.
фарфалле в вершковому соусі з грибами - фото крок 2
Печериці ретельно очистіть за допомогою паперового рушника, а потім поскоблите їх ножем. Чи не мийте гриби, інакше вони спочатку вберуть в себе воду, а потім почнуть віддавати її під час смаження і втратять свій аромат.
фарфалле в вершковому соусі з грибами - фото крок 3
Закип'ятіть воду для варіння пасти, додайте сіль і готуйте пасту відповідно до інструкції на упаковці до стану аль денте.
фарфалле в вершковому соусі з грибами - фото крок 4
Тим часом обсмажте на олії дрібно нарізану цибулю і часник.
фарфалле в вершковому соусі з грибами - фото крок 5
Додайте гриби.
фарфалле в вершковому соусі з грибами - фото крок 6
Коли гриби будуть готові, додайте вершки і доведіть їх до кипіння. Потім додайте натертий пармезан.
фарфалле в вершковому соусі з грибами - фото крок 7
Додайте фарфалле, чебрець, мелений перець і сіль за смаком, перемішайте. Готуйте ще 1 хвилину.
фарфалле в вершковому соусі з грибами - фото крок 8
Готову страву подавайте відразу ж. Смачного!

Схожі рецепти