Рецепт Xomşurʙo фото

Xomşurʙo
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Овочі, Баранина
Страви без випічки
На обід, Корисний обід
Супи

Хомшурбо - таджицький сирої суп, чимось нагадує шурпу. Сирий, тому що інгредієнти додаються в суп сирими, НЕ обсмаженими. Від цього блюдо стає менш калорійним, але не менш смачним.

Цей традиційний таджицький суп не тільки дуже смачний, але і корисний, т.К. Всі овочі кладуться в суп сирими, нічого не обсмажується. Саме тому є його можна навіть дітям. Готується дуже просто, без особливого клопоту, впорається навіть починаюча господиня. Заходьте, і я розповім Вам, як приготувати хомшурбо!

  • Баранина на ребрах - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
Xomşurʙo - фото крок 1
У каструлю складіть м'ясо і морква, очищену і нарізану великими шматками. Залийте холодною водою, додайте оливкову олію і залиште варитися хвилин 30 на середньому вогні, регулярно знімаючи піну.
Xomşurʙo - фото крок 2
Наріжте цибулю півкільцями, додайте в суп.
Xomşurʙo - фото крок 3
Додайте нарізані кубиками помідори, перець, часник, лавровий лист. Не забудьте посолити.
Xomşurʙo - фото крок 4
provara 10 хвилин. Додайте нарізану кубиками картоплю, варіть до його готовності.
Xomşurʙo - фото крок 5
У тарілки викладіть м'ясо, овочі, долийте бульйон, посипте рубаною зеленню і меленим перцем.

Схожі рецепти