Вугор з хріном
(покроковий рецепт з фото)
Більшість з нас звикли вживати хрін лише як приправу до м'ясної страви. А адже хрін можна додавати і в процесі приготування. Вугор з хріном - це те блюдо, яке змінить вашу думку про хрін.
Додайте нові нотки в рецепт приготування вугра за допомогою такої простої приправи, як хрін. Вугор ідеально підходить для цього рецепта. Для приготування страви не потрібні спеціальні пристосування. Приготований в домашніх умовах вугор з хріном, красиво прикрашений і поданий до столу на красивому блюді, затьмарить страви ресторанного меню. Не бійтеся - рецепт перевірений неодноразово. У вас все вийде!
- Вугор - 700 грам
- Хрін - 100 грам
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Цибуля - 2 штуки
- Крем - 150 грам
- Сир - 100 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
- Зелень кропу, петрушки - 50 грам
Обробляє вугра, знімаємо з нього шкіру і ріжемо на невеликі за розміром шматки. Солимо, перчим.
Ставимо сковорідку на плиту на середній вогонь, наливаємо в неї рослинне масло. Коли сковорода добре нагріється, обвалюють шматки вугра в борошні.
І обсмажуємо до напівготовності.
Очищаємо і нарізаємо цибулю.
Миємо й нарізаємо зелень.
Гарненько розмішуємо хрін зі сметаною. Якщо вас лякає процес натирання свіжого хрону, можна купити баночку готового хрону.
Натираємо сир на крупній тертці.
Викладаємо підсмажені шматочки вугра в посуд, в якій будемо його запікати. На шар вугра викладаємо цибулю, зелень, заливаємо соусом сметана + хрін і посипаємо тертим сиром. Ставимо в нагріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.