Рецепт Вугор з хріном фото

Вугор з хріном
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Вугор
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Більшість з нас звикли вживати хрін лише як приправу до м'ясної страви. А адже хрін можна додавати і в процесі приготування. Вугор з хріном - це те блюдо, яке змінить вашу думку про хрін.

Додайте нові нотки в рецепт приготування вугра за допомогою такої простої приправи, як хрін. Вугор ідеально підходить для цього рецепта. Для приготування страви не потрібні спеціальні пристосування. Приготований в домашніх умовах вугор з хріном, красиво прикрашений і поданий до столу на красивому блюді, затьмарить страви ресторанного меню. Не бійтеся - рецепт перевірений неодноразово. У вас все вийде!

  • Вугор - 700 грам
  • Хрін - 100 грам
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Цибуля - 2 штуки
  • Крем - 150 грам
  • Сир - 100 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
  • Зелень кропу, петрушки - 50 грам
вугор з хріном - фото крок 1
Обробляє вугра, знімаємо з нього шкіру і ріжемо на невеликі за розміром шматки. Солимо, перчим.
вугор з хріном - фото крок 2
Ставимо сковорідку на плиту на середній вогонь, наливаємо в неї рослинне масло. Коли сковорода добре нагріється, обвалюють шматки вугра в борошні.
вугор з хріном - фото крок 3
І обсмажуємо до напівготовності.
вугор з хріном - фото крок 4
Очищаємо і нарізаємо цибулю.
вугор з хріном - фото крок 5
Миємо й нарізаємо зелень.
вугор з хріном - фото крок 6
Гарненько розмішуємо хрін зі сметаною. Якщо вас лякає процес натирання свіжого хрону, можна купити баночку готового хрону.
вугор з хріном - фото крок 7
Натираємо сир на крупній тертці.
вугор з хріном - фото крок 8
Викладаємо підсмажені шматочки вугра в посуд, в якій будемо його запікати. На шар вугра викладаємо цибулю, зелень, заливаємо соусом сметана + хрін і посипаємо тертим сиром. Ставимо в нагріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Схожі рецепти